skolfederationsnytt-logo.png

Följ vad som händer på Internetdagarna live!

skolfederation-at-internetdagarna16.png

På internetdagarna.se/program/digitaliseringens-mojligheter-i-skolans-varld/ kan du som har möjlighet följa direktsändningen från Skolfederation. Nedanför sändningsrutan hittar du hela programmet med hålltiderna.

Vill du hellre titta i efterhand så kommer länken så småningom att publiceras på skolfederation.se i videoarkivet.

Välkommen till Digitaliseringens möjligheter i skolans värld - Nu kör vi!

Du kan följa och dela med dig av reflektioner, funderingar och insikter med: #skolfed @skolfederation på twitter (eller på facebook.com/skolfederation).

Skolfederation tillhandahåller en infrastruktur för inloggning som gör e-tjänster enkelt åtkomliga för elever och lärare i svenska skolor.

Skolfederation drivs av IIS - Internetstiftelsen i Sverige. Du har fått detta mejl eftersom du anmält intresse för Skolfederation.

iis_logotyp.png