skolfederationsnytt-logo.png

Skolfederation till Internetdagarna 2016

Skolfederation till Internetdagarna

För dig som går och undrar om det blir någon "Skolfederationsdag" i år: Javisst! Vi ansluter oss nu till den årliga internetkonferensen som arrangeras av IIS.

Därmed drar vi nytta av alla de skolrelaterade ämnen som i år avhandlas under Internetdagarna 21-22 november. Utöver det finns det möjlighet att ta del av konferensens spännande program med internationella huvudtalare och annat trevligt. Svenskt Federationsforum hittar du också här.

Läs mer och anmäl dig med rabattkoden: 2016IND

Nya medlemmar

Skolfederation hälsar våra senaste medlemmar välkomna: kommunerna Ystad, Nordmaling, Strömstad, Munkedal och Hudiksvall samt leverantörerna Kikora, Skolon och Glosboken! 

Informationsträffar nära dig

Skolfederation söker värdar för informationsmöten runt om i landet! Representanter från federationsoperatören IIS står redo att rycka ut och informera om Skolfederation eller hjälpa till med erfarenhetsutbyten.

Hör av er så kommer vi, hälsar Agneta Wistrand, tjänsteägare för Skolfederation. (Mejla gärna på info@skolfederation.se) 

Först ut är Skurups kommun som ordnar en träff den 28 september. Mer information här.

Kurs i Skolfederation

Sista kurstillfället i höst!

En dagskurs för dig som vill lära dig hur federationen fungerar och hur man kommer igång som medlem. Läs mer om de aktuella kurserna och anmäl dig här.

Skolfederation tillhandahåller en infrastruktur för inloggning som gör e-tjänster enkelt åtkomliga för elever och lärare i svenska skolor.

Skolfederation drivs av IIS - Internetstiftelsen i Sverige. Du har fått detta mejl eftersom du anmält intresse för Skolfederation.

iis_logotyp.png

Vill du inte ha nyhetsbrevet, avprenumerera här.