skolfedlogo300.png

botkyrkaelever.png

Hur stödjer vi lärandet?

Botkyrka kommun har tillsammans med Tony McCarrick vid IT-rodret, svaret på den angelägna frågan: digitala ekosystem. Här är filmen där de själva visar hur det numera ser ut för Botkyrkas elever och pedagoger efter implementerandet av Skolfederation!

Skolfederation Agneta Wistrand IIS

Nya logotypen är här

Inför höstens satsning har Skolfederation tagit fram en ny logotyp. Logotypen består av två förenade "f" som i ordet federation och bokstäverna bildar tillsammans ett "s" som i skola, standard och samverkan.

- Vi fortsätter arbetet med att uppdatera kommunikationsplattformen  i syfte att leverera en tydligare kommunikation som håller över tid, säger Agneta Wistrand, tjänsteägare för Skolfederation.

federationskurs.png

Kurstillfällen i höst - anmäl dig nu!

Endagskurser för dig som vill lära dig hur federationen fungerar och hur man kommer igång som medlem. Läs mer om de aktuella kurserna och anmäl dig här.

Skolfederation tillhandahåller en infrastruktur för inloggning som gör e-tjänster enkelt åtkomliga för elever och lärare i svenska skolor.

Skolfederation drivs av IIS - Internetstiftelsen i Sverige. Du har fått detta mejl eftersom du anmält intresse för Skolfederation.

iis_logotyp.png

Vill du inte ha nyhetsbrevet, avprenumerera här.