skolfederation_logotyp.jpg
workshop_stor.jpg

Workshop om anslutning av mindre tjänsteleverantörer

Den 4 mars klockan 13:00 – 16:00 bjuder .SE in till en workshop om anslutningslösningar för mindre tjänsteleverantörer i Skolfederation. I workshopen vill vi undersöka hur vi kan skapa enkla och kostnadseffektiva lösningar för anslutning av mindre tjänsteleverantörer. Workshopen är öppen för alla som har sådana behov eller kan bidra med idéer och konkreta lösningar. Läs mer eller anmäl dig direkt.

skolfederation_webbplats.png

Leverantörernas e-tjänster – nu på webben

Flera skolhuvudmän har uttryckt önskemål om att kunna se vilka e-tjänster och produkter som är anpassade till Skolfederation. Nu har vi har gjort en rundfrågning bland e-tjänsteleverantörerna i medlemsbasen och sammanställt en lista med deras e-tjänster på vår webbplats. Den uppdateras allteftersom det tillkommer flera tjänster. För den nyfikne har vi även listat tjänster och produkter som är planerade under året.

erfarenhetsutbyte.jpg

Vill ni anordna ett erfarenhetsutbyte?

I förra nyhetsbrevet efterlyste vi kommuner som ville dela med sig av sina erfarenheter kring digitaliseringen av skolan och medlemskapet i Skolfederation och en kommun har redan visat intresse. Vill ni också anordna ett erfarenhetsutbyte? Ta en titt i vår guide Erfarenhetsutbyte Skolfederation eller kontakta info@skolfederation.se. .SE hjälper gärna till med planering, genomförande och uppföljning.

Skolfederation tillhandahåller en infrastruktur för inloggning som gör e-tjänster enkelt åtkomliga för elever och lärare i svenska skolor.

Skolfederation drivs av .SE (Stiftelsen för internetinfrastruktur)Du har fått detta mejl eftersom du anmält intresse för Skolfederation.

logo.png

Vill du inte ha nyhetsbrevet, avprenumerera här.