skolfederation_logotyp.jpg

 skolfederationsdagen.jpg

Föreslå diskussionsfrågor till Skolfederationsdagen


Årets Skolfederationsdag håller till i lättillgängliga World Trade Center som ligger i anslutning till Stockholms centralstation. Kom och träffa andra medlemmar, delta i spännande föreläsningar och var med och vidareutveckla Skolfederation. 

Under eftermiddagen diskuterar vi ämnen som som rör federationer i allmänhet och skolan i synnerhet. Sänd gärna ett mejl och berätta om det finns något ämne du vill du vill lyfta under eftermiddagens gruppdiskussioner. De förslag som kommit in hittills går att finna på vår webbplats. Vi ses den 16:e september!

"De federativa lösningarna är spännande"jorgen.jpg


Svensk e-identitet AB är specialiserade på lösningar för inloggning och signering till alla former av webbplatser, organisationer och applikationsleverantörer. Enligt VD Jörgen Hellgren kan man se Skolfederation som ett exempel på en spännande utvecklingstrend, där federationer nu införs i snabb takt. Både på nationell nivå och som privata bransch- och verksamhetsdrivna federationer. Läs hela intervjun här.

Hjälp oss att sprida nyhetsbrevet

Du har fått det här nyhetsbrevet eftersom du tidigare anmält intresse via Skolfederation.se. Tipsa gärna kolleger och andra i era kontaktnät som ni tror skulle kunna vara intresserade av att ta del av informationen! Allt man behöver göra för att börja prenumerera är att fylla i sin e-postadress på Skolfederations förstasida.

Skolfederation tillhandahåller en gemensam inloggningstjänst som gör tjänsterna enkelt åtkomliga för elever och lärare i svenska skolor. Skolfederation drivs av .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur)
Du har fått detta mejl eftersom du anmält intresse för Skolfederation. Vill du inte ha dessa nyhetsbrev, avprenumerera här.