Filmerna från Egileventet är publicerade!

3 apr, 2019

Som vi förut har meddelat, spelade vi in eventet för Egil den 12 mars! Nu är den långa inspelningen klippt och publicerad i lika många avsnitt som antal presentationer. Vi har också publicerat var och ens av presentatörernas tillhörande PowerPoint-presentation. Allt material går att ladda ner och givetvis: dela till andra som du tycker har nytta av både filmer och presentationer. Här finns allt material samlat. Vi vill samtidigt uppmana fler aktörer att engagera att sprida Egil! Är du skolhuvudman och vill testa att skicka elevdata till en läromedelsleverantör får du gärna kontakta info@skolfederation.se och meddela att du är intresserad.

Titta gärna på filmerna via Youtube. Där finns fler av Skolfederations inspelningar.