Framgång för skolans digitala infrastruktur på Internetdagarna

23 nov, 2017

På bild från vänster: Marcus Ander, Gleerups; Bengt Wällstedt, Ängelholms kommun; Weikko Aejmelaeus, NoK;  Palle Girgensohn, Ping Pong och  Christian Alfredsson, Alingsås kommun. Foto: Agneta Wistrand

 

Internetdagarna var späckade av intressanta föreläsningar om bland annat regeringens nationella strategi för digitaliseringen av skolan. I spellistan nedan kan du se inspelningar av alla talarna och paneldiskussioner. Dessutom har vi publicerat alla talarnas presentationer.

Peter Karlberg om regeringens nationella strategi för digitalisering av skolan
Tony mc Carrick om Botkyrkas digitaliseringsprocess
Carl Heath om digitalisering i skolan
Robert Sundin vad är skolfederation
Christian Alfredsson om hur elevadministration går till idag
Palle Girgensohn om SS12000
Staffan Hagnell bästa praxis för elevlegitimation
Eva Sartorius om elevlegitimation