Se filmerna från Botkyrka erfarenhetsutbyte

7 nov, 2017

På bilden: Kristina Alexanderson, IIS och medverkande på Botkyrka erfarenhetsutbyte. (Foto: Agneta Wistrand)

 

Nu finns två filmer från Botkyrka publicerade.  Första filmen ställer bland annat frågan ”hur kommer skolan ikapp elevernas redan digitaliserade värld?” Vi får en målande beskrivning av hur det digitalt kan se ut för en sextonårig gymnasieelev, en helt vanlig dag mitt i terminen.

Film 1: Om förändringsbehov för skolans digitalisering

Film nummer två speglar Botkyrkas vision för digitaliseringen inom skolan. Visionen har varit en naturlig del i arbetet eftersom beslutet redan tidigt fattades av Botkyrka kommuns utbildningsförvaltning. Filmen är ett bra exempel på vad kan uppnås när alla inblandade, från politiker till pedagoger får utgå från samma målbild.

Film 2: Om Botkyrka kommuns målmedvetna visions- och strategiarbete