Anmäl dig till kurs i höst

23 Aug, 2016

Välkommen på kurs

Nu är det hög tid att anmäla sig till någon av Skolfederations kurser i höst. Här får du lära dig vad Skolfederation är, hur federationen fungerar och hur man kommer igång som medlem. Ett utmärkt tillfälle att nätverka och ställa frågor!

Nästa kurstillfälle är i november. Kurserna hålls hos IIS på Ringvägen 100 i centrala Stockholm. Du hittar mer information om kurserna i vårt kalendarium.

Efter kursen ska deltagaren förstå Skolfederations uppbyggnad, ha en grundläggande förståelse för SAML 2.0 och tekniken för Skolfederation, veta hur man planerar för införande, vara orienterad om säkerhets- och ansvarsfrågor och känna till var man hittar viktig information och dokumentation.

Kurserna vänder sig främst till dig som arbetar med skolförvaltning, IT eller som tjänsteleverantör till skolan.