Nya kurstillfällen i höst

23 Jun, 2016

Nu har vi spikat höstens datum för Skolfederations kurser. Kurserna vänder sig till dig som arbetar med skolförvaltning, IT eller som tjänsteleverantör till skolan och vill lära dig vad Skolfederation är, hur federationen fungerar och hur man kommer igång som medlem.

I höst kommer vi att ha ett kurstillfälle i september och ett i november. Kurserna hålls hos IIS på Ringvägen 100 i Stockholm. Du hittar mer information om kurserna i vårt kalendarium.

Efter kursen ska deltagaren förstå Skolfederations uppbyggnad, ha en grundläggande förståelse för SAML 2.0 och tekniken för Skolfederation, veta hur man planerar för införande, vara orienterad om säkerhets- och ansvarsfrågor och känna till var man hittar viktig information och dokumentation.