Gå vår introduktionskurs

12 jan, 2016

Under vårterminen ger vi flera tillfällen av en endagskurs för dig som arbetar med skolförvaltning, IT eller som tjänsteleverantör till skolan och vill lära dig hur man kommer igång som medlem.

Välkommen till denna endags introduktionsutbildning för dig som vill lära dig mer om Skolfederation.

Kursen vänder sig till dig som arbetar med skolförvaltning, IT eller som tjänsteleverantör till skolan och vill lära dig vad Skolfederation är, hur federationen fungerar och hur man kommer igång som medlem.

Kursmål

Efter kursen ska deltagaren förstå Skolfederations uppbyggnad, ha en grundläggande förståelse för SAML 2.0 och tekniken för Skolfederation, veta hur man planerar för införande, vara orienterad om säkerhets- och ansvarsfrågor och känna till var man hittar viktig information och dokumentation.

Läs mer i vårt kalendarium.