Missa inte svenskt federationsforum

2 nov, 2015

Välkommen till en heldag om identitets- och behörighetsfederationer och hur de kan förenkla informationsåtkomst mellan organisationer.

Uppdatering: evenemanget är fullsatt!

Under årets Indernetdagarna presenteras status för Swamid, eduroam, Sambi, Skolfederation samt Svensk e-legitimation.

Alla inblandade berättar om sina utmaningar, möjligheter och planer. Flera olika systemintegratörer kommer också att presentera sina erfarenheter och lösningar för att utveckla de federativa lösningarna.

T-shirt till snabba

Anmäl dig till Internetdagarna under den här veckan (2-8/11) och du får förutom biljett till en av Internetsveriges största mötesplatser också en snygg t-shirt! Förra året var Internetdagarnas ”I <3 internet”-t-shirts hett eftertraktade då de delades ut som priser i incheckningsspelet You’ve been tagged!.

I år har man tagit fram en ny variant och ger nu alla chansen att lägga vantarna på en egen redan innan vi träffas på Stockholm Waterfront.