Tre snabba till Jonas Österlöf

14 sep, 2015

Jonas Österlöf arbetar på AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. På Skolfederationsdagen kommer han att prata under passet ”Skolfederation i praktiken: Övervinna utmaningarna och utnyttja möjligheterna”.

Vad är på gång denna nya termin (för vidareutveckla skolarbetet med hjälp av IT)?
–En stor sak som vi arbetar med är Google Apps och Chromebooks.

Hur har mottagandet varit så långt?
–Blandat. Vi är en stor organisation och det är stor skillnad på olika verksamheters förväntningar och förkunskaper.

Vad ska du prata om på Skolfederationsdagen?
–Erfarenheterna av att införa federerade lösningar, AcadeMedias speciella avtalssituation med skolfederation.se och ett par tankar om framtiden.

På Skolfederations årligt återkommande seminariedag diskuteras användning och vidareutveckling av Skolfederation för att ge bästa möjliga nytta för den svenska skolan. Seminariet ger dig möjlighet att ta del av erfarenheter från de som kommit längst i användandet av Skolfederation, delta i gruppdiskussioner, och mingla. Du är varmt välkommen! Program och anmälan hittar du här