Kicka igång hösten med Skolfederation

14 aug, 2013

Nu startar vi höstterminen på riktigt och vi gör det genom att bjuda in till ett helspäckat heldagsseminarium där vi diskuterar möjligheter med Skolfederation och hur det federativa samarbetet ska vidareutvecklas för att erbjuda den bästa möjliga lösningen för skolan. Anmäl dig redan i dag!

Skolfederation, utveckling och möjligheter 5 september 2013

Välkommen på ett seminarium där vi diskuterar möjligheter med Skolfederation och hur det federativa samarbetet ska vidareutvecklas för att erbjuda den bästa möjliga lösningen för skolan. Seminariet bjuder på möjligheter till dialoger och samverkan genom grupparbeten, paneldiskussioner och mingel.

Du får möjlighet att lyssna på både representanter från kommuner och tjänsteleverantörer som ger sin bild på möjligheterna och utmaningarna med Skolfederation.

Här finns mer information om hela programmet och anmälan!

Varmt välkommen!